דוקטור פוד

ביקורות על מסעדות קונדיטוריות מאפיות ומתכונים

▼

ביסטרו נח- מקוריות יש,אבל חסרה תעוזה

›
הזמנת תור למסעדה תמיד מפתיעה אותי, לפעמים אין מקום חודשים מראש, לפעמים השעות שבהם יש מקום בלתי הגיוניים, לפעמים הגבלת הזמן על השולחן לא אפ...

כלבא שבוע- טרי, טעים ובפארנה.

›
בהתחלה דוכני אוכל הרחוב היו פלאפל טרי עם סלט ירקות ואלי קצת כרוב וחמוצים, ואז התחילה אינפלציית הסלטים וקיבלנו הררים של סלטי כרוב בכל הצבעי...

המטבח של רמה- מטבח מקומי ופראי

›
מטבח עונתי ומקומי זאת המילה הנוכחית, כל המסעדות מנסות להיות מקומיות פתאום, לא להתבסס על חומרי גלם אקזוטיים שהגיעו מהצד השני של העולם אלא ע...

מופת- בראסרי מקומי שמתחבא בתוך אולם קולנוע

›
קונספט למסעדה, זה מה שעובר בראשו של כל מסעדן שעומד לפתוח מקום חדש, איך הוא עומד להצליח למשוך אנשים בתחרות הקשה בתחום המסעדנות בארץ? תפריט ...

טוטו- אלגנטיות קפואה ומוקפדת

›
בתל אביב יש לא מעט מסעדות חדשות, אופנתיות, שמחליפות טרנדים בכל יומיים ומנסות לחזר אחרי קהל, מחליפות תפריטים, משנות עיצוב, קונספט חדש... וי...

רומנו- הברקה נוצצת בין כל שכבות הפיח והזוהמה

›
חזרנו לארץ אחרי קרוב לשלושה שבועות של שיכרון חושים, ממזג האוויר הצונן והנעים של אירלנד, הנימוס של לונדון, הרגיעה של עיירות דייגים קטנות לא...
תגובה 1:

Quattro- איטלקי מודרני, מפתה ומרהיב עין והעיקר טעם אלוהי

›
איזה כיף שיש אירוע לחגוג, אני משתדל לחגוג כל יום מחדש אבל לפעמים יש אירועים שצריכים לכבודם להתלבש יפה, לקחת הפסקה של כמה שעות, להתנתק מהכו...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
מופעל על ידי Blogger.