סינטה על הבוקר

יום שישי בבוקר, הסבב הקבוע מתיחל בנומילי לישיבה קצרה על אפסרסו ארוך וקרואסון פיסטוק-שוקולד מושחת, מעבר על עיתונים מלאי הבל ואז מעבר לספר הצמוד (יגאל סרנה 2023 המעולה)
משם ממשיכים לשמורה הקבועה בבני ציון לראות מה חדש, קצת מצלמים, נושמים אוויר, מתמלא בפליאה  מהטבע כל פעם מחדש ומטעינים את המצברים לשבוע חדש.

בדרךך חזרה עוצר בכניסה לבצרה אצל הירקן/מעדניה ביציאה הדרומית של הישוב ורואה סככה קטנה עם תנור מעשנת שחור, אחרי הצטיידות קלה של ירקות לקראת החג מחליט לבדוק מה יש לבחור, המעשנה מלאה נתחים והוא מציע מבחר נתחים מעושנים, יש פרגיות ב-140 ש"ח לקילו ויש נתחי כבש (צלעות או אוכף) וסינטה ב-190 ש"ח לקילו.
השעה עשר וחצי ההחלטה חייבת להיות זריזה, 250 גרם סינטה מעושנת נחתכת ונארזת בחמגשית, 49 ש"ח בסך הכל לנתח שישמש לארוחת בוקר.

בבית, מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס גס גס, הנתח עסיסי, מלא טעם, מעושן ואדמדם, רך ופשוט נמס בפה, תענוג שלא ייאמן על הדרך, המינוס היחיד הוא שכבת השומן שהעישון לא נתן לה את הפריכות והיא צמיגית ולא אכילה, אבל מנה מעולה שהייתי שמח לאכול בכל מסעדה בארץ.

לסיכום- איזה כיף למצוא מעשנה על הדרך, כל יום שישי בכניסה לבצרה, VFM בשמיים, ציון הדוקטור- 9

http://www.google.com/help/hc/images/feedburner/wp-email-code.gif

אין תגובות:

פרסום תגובה