עוגת דלעת ועגבניות שרי מסוכרות

עוגה קלילה, לא מתוקה,יותר מדי, עם מרקם רטוב ועם אפשרויות למשחקים רבים.
העוגה התחילה מגוש דלעת ששכב במקרר יותר מדי ימים וחיפשה מה לעשות, השילוב עם עגבניות השרי המסוכרות נרקאתה לי טבעית, מוסיפה צבע, מתיקות ומרקם, את העגבניות השרי מסוכרות קניתי בלווינסקי אבל ניתן להחליף אותן בכל פרי יבש או אפילו באגוזים לחובבי הזאנר.

עוגת דלעת ועגבניות שרי מסוכרות

3 כוס דלעת מגוררת גס (כ-500 גרם דלעת)
1 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן
4 ביצים
2 כוס קמח (אני שילבתי חצי כמות קמח מלא וחצי כמות קמח לבן)
11/2 כפית אבקת אפייה
1 כף קינמון
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית משייה
1 כפית תמצית וניל משובחת
1 כוס עגבניות שרי מסוכרות חתוכות דק

הוראות הכנה

1. סמיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר ושמן
2. מוסיפים ביצה אחרי ביצה ואת תמצית הוניל.
3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד שהקמח נבלע בעיסה.
4. מוסיפים את הדלעת והעגבניות שרי לעירבוב אחרון
5. משטחים בתבנית עגלה בקוטר 26, אופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.



http://www.google.com/help/hc/images/feedburner/wp-email-code.gif

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה